Frisør & Spa

940 09 716 post@nr1spa.no

Om Oss

Litt informasjon om oss i Nr1 Spa & Frisør

Nr1 Spa så dagens lys i januar 2012, og ligger lokalisert i flotte lokaler i Fyllingsdalen i Bergen. I 2016 tok vi over driften av Ju & Me Hårdesign og ble til Nr1 Spa & Frisør. Alle våre terapeuter har bred erfaring innen en rekke ulike behandlingsformer, og vi strekker oss langt for å gi deg den best tenkelige opplevelsen.

Våre fornøyde gjester varierer fra privatpersoner, venninnegjenger og par, til deltakere på utdrikningslag, teambuilding eller andre arrangement fra privatpersoner eller bedriftsmarkedet.

Vi setter våre kunder i fokus, og yter alltid det lille ekstra!

 

Hvem jobber hos oss?

Bli kjent med oss!

Våre frisører er Mette og June. June er 37 år, positiv og sosial dame som elsker og slå av en prat med kundene. Hun er gift og har 3 skjønne barn. hun har jobbet som frisør i 14 år og trives godt i faget. Sammen med tvillingsøsteren Mette elsker de å treffe både nye og gamle kunder hver dag i salongen. Mette er i likhet med June en smilende og sosial dame som elsker å slå av en prat. Mette har 2 skjønne barn og samboer. Mette har vært frisør i 21 år. Både Mette og June har jobbet i salongen siden den åpnet i 2012.

I spa-avdelingen finner du Tonje, Gry Janne og Jannicke. Tonje er hudpleier og negledesigner i salongen vår. Tonje er 27 år og har en skjønn liten gutt sammen med samboeren. Tonje har jobbet i nr1 spa og frisør siden 2019. Tonje elsker å gi kundene god veiledning i forhold til produkter og fotpleie er noe hun trives veldig godt med i salongen. Gry Janne er hudpleier, hun er 40 år og har en skjønn jente på 14 år. Gry Janne er glad i å utføre både voksing og massasje. Hun er også en av de som har jobbet i salongen siden den åpnet i 2012. Jannicke er hudpleier, negledesigner, vippestylist og daglig leder i salongen. Hun begynte å jobbe i salongen i november 2017 og trives veldig godt. Jannicke elsker å se resultater med én gang, så negledeign og vippe-extension er det hun syns er kjekkest å holde på med i salongen. Jannicke har 3 skjønne barn med samboeren og hun er 30 år.

 

Åpningstider

Velkommen innom for en prat

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss, enten ved å komme innom salongen eller ringe oss på 940 09 716. Her er våre åpningstider:

Mandag, tirsdag og torsdag klokken 9 til 20.

Onsdag og fredag klokken 9 til 15.30.

Lørdag klokken 10 til 16.