Frisør & Spa

55 16 57 00 post@nr1spa.no

Cavi Lipo

Fettfjerning med Ultralyd

Cavi-Lipo er et av markedets mest avanserte og effektive ultralydsystemer som bruker kavitasjon til å bryte ned fettceller. Ved hjelp av ultralyd stimuleres fettcellene, som til slutt imploderer og blir flytende i vevet. Fettet transporteres så ut i blodbanen og blir en del av den naturlige fettforbrenningen.

Fettcellene som behandles blir ødelagt og kommer ikke tilbake. Cavi-Lipo virker på alt underhudsfett, og hele kroppen kan behandles på en rask, sikker og effektiv måte. Cavi-Lipo arbeider med ultralyd på ca. 25 KHz og behandlingen foregår ved at en patentert sonde føres langsomt over de aktuelle områdene.

Behandlingen stimulerer også lymfesystemet, noe som hjelper kroppen med å skille ut de giftstoffene som ofte ligger lagret i fettcellene. Ved hjelp av en egen cellulittsonde kan vi også behandle cellulitter.

Med denne sonden stimuleres fettcellene som ligger like under huden. Det er disse fettansamlingene som tegnes som cellulitter. I tillegg til å bryte ned fettcellene vil sonden gi økt blodtilførsel til området som behandles.

Dette stimulerer huden og kan gi en oppstrammende effekt på løs hud. Behandlingen er helt smertefri og krever ingen bedøvelse, inngrep eller lignende. Det eneste du kjenner er en svak varme når sonden beveges mot huden din. Du kan straks gå tilbake til dine vanlige gjøremål etter behandlingen.

Varighet: 45 minutter Pris: 850 kr- Kjøp pakke på 5 behandlinger, få 1 gratis.

Bestilling og kontaktskjema

Bestill Cavi Lipo Her

Legg igjen din kontaktinformasjon i skjemaet under, og du vil høre fra oss innen kort tid. Ring oss gjerne på telefon 55 16 57 00 dersom du har spørsmål.